Aamiainen ravintola Lastussa to 27.2.2020
Ravintola Lastu on uudistunut sekä sisustukseltaan että ruokalistaltaan ja kutsui meidät tutustumisaamiaiselle torstaina 27.2.2020 klo 8 alkaen. Kaksikymmentä jäsentämme oli ilmoittautunut aurinkoisena pakkasaamuna nauttimaan aamiaista ja tutustumaan uudistuneisiin tiloihin.
Restelin Food & Events Tapahtumaravintolat vastaa nykyisin myös ravintola Lastun palveluista ja remontin jälkeiset ovet avattiin 5.2.2020. Uudesta ilmeestä vastaa sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co.
Lastussa voi kruunata konserttielämyksen tai mennä muuten vain viihtymään aamiaisen, lounaan, iltapäiväkahvien, à la carte -illallisen ja sunnuntaibrunssin merkeissä Vesijärven upeisiin maisemiin. Lastussa tarjoillaan sesonginmukaista, innovatiivisella otteella valmistettua ruokaa, jonka raaka-aineet on tuotettu eettisesti ja lähellä. Tilaan mahtuu 140 ruokailijaa.
Kiitoksemme aamiaiskutsusta Food & Events Tapahtumaravintoloiden
palvelukoordinaattori Hanna Maattola ja asiakkuuspäällikkö Marika Haukkajärvi!
https://www.ravintolalastu.fi/
https://www.sibeliustalo.fi/fi/sibeliustalo/ravintolat
https://www.sibeliustalo.fi/fi/kokoukset-ja-juhlat/juhlatilat/juhlatila-ravintola-lastu
Päivi